Biz Kimiz ?

Baldaner Eğitim ve Kültür Vakfı, 2015 yılında kuruldu. Vakfın kuruluş amacı, korunmaya muhtaç yetim çocuklarımıza, yardıma ve bakıma muhtaç yaşlı ve engellilere sosyal yaşam desteği vermek ve onları topluma kazandırmak.

İsteğimiz, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, kendilerine güvenlerini sağlamak, böylece kendi kapasitelerinin farkına varmalarına yardımcı olmak.

Sizinle Her Şey Mümkün

Vakfımız, toplumda değişim yaratma vizyonunuza katkı sağlamak için burada. Umut dolu yarınlar inşa etmek için birlikte adım atıyoruz.

• 1 Kurucu Üyelerimiz

Vakfımızın yönetim kurulu, deneyimli, vizyoner ve topluma karşı sorumluluk sahibi bir ekibi temsil ediyor. İçtenlikle hizmet veren bu liderler, eğitim ve kültür alanında ilerlemeyi amaçlayarak vakfımızın misyonunu güçlendiriyorlar.

• 2 Misyon ve Vizyonumuz

Misyonumuz, toplumun gücünü eğitim ve kültürle birleştirerek, ihtiyacı olan insanlara el uzatmak ve onları hayata bağlamaktır. Vizyonumuz, her bir bireyin potansiyelini keşfetmesine olanak tanıyan bir ortamda, sevgi dolu bir toplumun temellerini atmaktır.

• 3Hedeflerimiz

Vakfımız, toplumda eşitlik ve adaleti güçlendirmeyi, özellikle muhtaç ve yetim bireylerin eğitimine destek olmayı ve kültürel gelişime katkı sağlamayı hedeflemektedir. Hedefimiz, her bir bireyin potansiyelini en üst düzeye çıkarmasına olanak tanıyan bir ortam yaratmak ve bu yolla topluma pozitif bir etki bırakmaktır

Burs
Başvurusu Yapın